U bevindt zich hier:

EPS

 • Wat is EPS?

  EPS, of geëxpandeerd polystyreen, is een ideale grondstof voor de productie van hoogwaardige isolatiematerialen.  EPS wordt gecommercialiseerd als kleine, witte of grijze korrels, die ook wel parels genoemd worden.
  Lees meer
 • Het productieproces

  ISOMO beschikt over een geavanceerd machinepark om doel- en klantgericht te produceren.  Een vlotte planning en organisatie zorgen ervoor dat onze klanten zelf niet hoeven te stockeren.  Leveringen vinden immers plaats binnen zeer korte deadlines.  Het productieproces omvat enkele belangrijke en duidelijk afgelijnde stappen.
  Lees meer
 • Toepassingsmogelijkheden van EPS  ISOMO EPS isolatieproducten worden ingezet voor de meest diverse toepassingen van thermische en akoestische isolatie.

  Lees meer
 • Het milieuplaatje

  ISOMO neemt al jarenlang het milieu bijzonder ernstig.  Zo werden er reeds tal van maatregelen genomen om tijdens de productie het energieverbruik laag te houden, de schadelijke uitstoot te verminderen, het waterverbruik aan banden te leggen, het transport te optimaliseren ...  Geen enkele moeite wordt gespaard om de ecologische voetafdruk van de producten te verkleinen.

  Lees meer